Apertura Puerta de la Basílica

El proper dia 10/01/2016 tindrà lloc l’acte d’obertura Porta de la Basílica del Temple Sagrat Cor de Jesús.

El cardenal Lluís Martínez Sistach, el 9 de desembre, va fer pública una carta als diocesans en la qual diu: “Us animo a participar activament en l’esperit i les celebracions d’aquest jubuleo”. En aquesta mateixa carta s’anuncia quatre temples jubilars de l’arxidiòcesi de Barcelona, ​​amb aquestes paraules: “Em complau recordar-vos que la Porta Santa de la Misericòrdia és la porta principal de la Santa Església Catedral de Barcelona, ​​i que a la nostra arxidiòcesi també són” temples jubilars “, a més de la catedral, la basílica de la Mare de Déu de la Mercè, la basílica del Sagrat Cor del Tibidabo i la basílica de Santa Maria de Mataró”. ( veure notícia completa )
La celebració tindrà lloc durant l’Eucaristia de 12, en la qual serà oberta la porta d’accés principal de la Cripta, que ha estat la porta designada com a Porta Santa, ja que és la porta d’accés per la qual accedeixen la major quantitat de visitants .

L’acte serà presidit pel Bisbe emèrit del Perú: Monsenyor Joan Godayol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *