El proper dia 10/02/2016 comença la quaresma. La quaresma és un temps de 40 dies de preparació a la Setmana Santa. Durant aquest temps en què l’Església es prepara per celebrar la Setmana Santa que culmina amb la gran festa de les festes, l’església ens convida a viure aquest temps practicant les Obres de Misericòrdia unint-les a l’oració i el sacrifici.

És per això que per començar bé aquest temps penitencial, la comunitat Salesiana del Temple Expiatori del Sagrat Cor de Jesús del Tibidabo, us convida a celebrar el tradicional Recés de Quaresma.

L’acte tindrà lloc el dia 13/02/2016 i començarà a les 10h amb una reflexió quaresmal i acabarà amb la Santa Missa a les 12h.

Us animem a confirmar la vostra assistència a l’esdeveniment de Facebook: https://www.facebook.com/events/1546150632344259/

Per començar ja a preparar la quaresma us adjuntem un enllaç amb el missatge que el Sant Pare ha donat per a la quaresma d’aquest any molt centrat en l’any jubilar de la Misericòrdia: Missatge de Quaresma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *