Al Temple Expiatori del Tibidabo, l’arquebisbe de Barcelona, ​​monsenyor Juan José Omella va presidir l’Eucaristia final del Congrés “Cor Iesu, Vultus Misericordiae” celebrat aquests dies a la Ciutat Comtal i que s’ha centrat en els ensenyaments de Santa Teresa de l’Infant Jesús sobre l’Amor Misericordiós de Déu.

L’arquebisbe de Barcelona va convidar a prendre com a models per seguir aquest camí a Santa Teresina de l’Infant Jesús i als seus pares per ser apòstols de la Misericòrdia. La presència de les seves relíquies en aquesta Missa i en tots els actes del Congrés s’ha convertit en un reclam per a molts fidels.

Al llarg d’aquests dies s’han tingut diverses celebracions a la Basílica de la Mercè, a la Balmesiana, i el diumenge de la Misericòrdia, la Missa de clausura al Temple del Tibidabo

El Congrés ha tingut com a coordinador al doctor Enrique Martínez, secretari de la Institució Balmesiana i ha estat convocat per l’Apostolat de l’Oració, Institut Sant Tomàs (Balmesiana), Temple del Sagrat Cor (Tibidabo), Basílica de La nostra Senyora de la Mercè de Barcelona, ​​l’Institut Internacional del Cor de Crist i Aules de Teologia del Cor de Jesús de Toledo i Getafe.

Aquest Congrés “Cor Jesu Vultus misericordiae” ha tornat a convertir la ciutat de Barcelona en un referent espiritual en el culte i la devoció al Cor de Jesús, rostre de la Misericòrdia del Pare.

Tibidabo_Fiesta _Misericordia_3_4_2016_08Tibidabo_Fiesta _Misericordia_3_4_2016_07Tibidabo_Fiesta _Misericordia_3_4_2016_06Tibidabo_Fiesta _Misericordia_3_4_2016_05Tibidabo_Fiesta _Misericordia_3_4_2016_04Tibidabo_Fiesta _Misericordia_3_4_2016_03Tibidabo_Fiesta _Misericordia_3_4_2016_02Tibidabo_Fiesta _Misericordia_3_4_2016_01

Tibidabo_Fiesta _Misericordia_3_4_2016_09

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *