La nit del 18 de juny de 1966 es va inaugurar al Temple Expiatori del Tibidabo, l’Adoració Perpètua al Santíssim Sagrament. Des de llavors se succeeixen ininterrompudament grups de persones disposades a adorar el Senyor, donar-li gràcies, donar-li la glòria que li correspon, demanar-li gràcies per als seus, per a l’Església, per a tots els homes, expiar, reparar …

Podeu obtenir més informació sobre l’Adoració a: Informació sobre la Adoració

El divendres 17 de juny tindrà lloc al Temple del Sagrat Cor de Jesús del Tibidabo una Vigília Extraordinària d’Adoració amb motiu de commemorar els 50 anys de la inauguració de l’Adoració Perpètua del Tibidabo que va tenir lloc al juny de 1966. S’unirà a la celebració l’Adoració Nocturna de Barcelona que celebrarà la seva Vigília de Espigues. La celebració tindrà inici a les 22 hores. Hi haurà un autocar a disposició dels adoradors a les 21 hores que partirà d’Avinguda Vallcarca 14-16 tornant en finalitzar la cerimònia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *