Misa por los fieles difuntos inscritos en la Obra Expiatoria del Tibidabo

Aquest mes està dedicat als fidels difunts. És per això un mes especial per al Temple Tibidabo ja que és el mes en què s’ofereixen de manera especial oracions pels fidels difunts inscrits en la “Obra Expiatòria per als difunts” que es manté en el Temple. Voleu saber més informació sobre l’Obra Expiatòria?

Com cada any el Primer Divendres a les 19 hores de mes se celebrarà la Santa Missa de manera espècia pels fidels difunts inscrits l’Obra Expiatòria del Tibidabo. L’acte anirà precedit pel Rés del Sant Rosari, Vespres i Benedicció que com cada dia a les 18h s’ofereixen per aquestes Ànimes inscrites en els Llibres de l’Obra Expiatòria.
No hi haurà servei de Bus, però si algú vol pujar pot utilitzar el transport públic ¿Com arribar?

Data de l’Esdeveniment: 4 novembre 2016

Hora del Esdeveniment:

  • 18h – Sant Rosari, Vespres i Benedicció (Capella de l’Adoració)
  • 19h – Santa Missa (Cripta)

Des del Temple Tibidabo demanem que enviïn aquesta informació a tots els seus familiars, coneguts i amics.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *