El proper dissabte 19/11/2016 a les 22 hores tindrà lloc la Vigília Extraordinària Crist Rei. Acte central i fonamental de l’Adoració. Tots estem cridats a participar d’aquesta celebració especialment, els Adoradors.

L’acte començarà amb la Santa Missa a les 22 hores i al finalitzar aquesta s’exposarà el Santíssim en exposició més gran per tenir uns breus moments d’Adoració.

Durant el transcurs de la celebració es procedirà a la benedicció de la Bandera i Estendard dels Tarsicios i es beneiran les insígnies que tot seguit s’imposaran als Adoradors que hagin complert un nombre determinat de adoracions.

En acabar l’estona d’Adoració es procedirà a la reserva del Santíssim, no sense abans beneir als presents i a la ciutat de Barcelona.

En aquesta vigília tindrà especial rellevància la Litúrgia de la Paraula, unint-nos així a “la setmana de la Bíblia” que tindrà lloc la setmana del 21 al 27 de novembre (http://www.esglesiabarcelona.cat/node/9334?lang= es&)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *